Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hruškový krém

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
130 minut 20 minut 8-10 porcí Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

  • 2 kilogramy hrušek lze i zavařené
  • cukr
  • 3 balení vanilkového cukru
  • 2 dl smetany na vaření
  • 1 balení vanilkový puding v prášku
  • šlehačka
  • malinový sirup

Příprava

  1. Hrušky očistíme, odstraníme jádřince a uvaříme ve vodě s 1,5 kg cukru. Až se hrušky uvaří, rozmixujeme je a přimícháme smetanu, puding a necháme vychladnout. Při podávání do krému můžeme přidat kusy hrušek a ozdobit šlehačkou.
  2. Ozdobíme hustým malinovým sirupem.
Tip: Hustším malinovým sirupem se nám bude lépe zdobit.
Tip: Puding můžeme nahradit moukou, pokud chceme získat hustší krém.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře