Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Humr s máslovo citrónovou omáčkou

Hodnocení uživatelů:
30 minut 30 minut 3 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 3 kusy humr
  • 3 lžičky sůl
  • 2 kusy citrón
  • 20 dekagramů máslo
  • 6 plátků chléb
  • 3 kusy rajčata
  • 1 lžička olivový olej

Příprava

Humra očistíme, opláchneme a vložíme do vroucí osolené vody s plátky citrónu. Vaříme cca 5 - 8 minut dle velikosti. V kastrolku pomalu rozpouštíme máslo a po lžičkách přidáváme šťávu z jednoho citrónu. Vyšleháme skoro do pěny a zlehka osolíme. Humra vyjmeme z vody a naservírujeme na talíř s pěnou, topinkou rajčetem pokapaným olivovým olejem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře