Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Huspenina

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 240 minut 1 porce Snadné

Ingredience

Příprava

  1. Maso a nožičky dejte do hrnce, přidejte Knorr Bohatý bujón Hovězí a 2 litry vody.Přidejte koření a nechte vařit na mírném plameni 4 hodiny.
  2. Sceďte chladný vývar přes síto, maso oddělte od kosti a nakrájejte na menší kousky. Vařenou kůži oddělte a jemně semelte.
  3. Uložte je do velké nádoby, zalijte vzniklým vývarem, který jsme přecedili a ke kterému jsme přidaly pomletou kůži a odstavte do lednice. Ztuhlou huspeninu nakrájejte na tlusté plátky a servírujte s křenem nebo s citrónem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře