Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Huspenina
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
15 minut
240 minut
1 porce Snadné
Ingredience
- 500 gramů vepřové koleno
- 500 gramů vepřové nožičky
- 1 kalíšek Knorr Bohatý bujon hovězí
- 3 zrnka nové koření
- 3 kusy bobkový list
- 5 zrnek celý černý pepř
Příprava
- Maso a nožičky dejte do hrnce, přidejte Knorr Bohatý bujón Hovězí a 2 litry vody.Přidejte koření a nechte vařit na mírném plameni 4 hodiny.
- Sceďte chladný vývar přes síto, maso oddělte od kosti a nakrájejte na menší kousky. Vařenou kůži oddělte a jemně semelte.
- Uložte je do velké nádoby, zalijte vzniklým vývarem, který jsme přecedili a ke kterému jsme přidaly pomletou kůži a odstavte do lednice. Ztuhlou huspeninu nakrájejte na tlusté plátky a servírujte s křenem nebo s citrónem.
Žádný nový komentář.