Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Huspenina s majonézou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 25 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Nakrájejte cibuli na čtvrtiny. Vepřové nožičky zalijte vodou, přidejte cibuli a kostku Knorr Bujón Zeleninový. Vařte, až vše bude měkké.
  2. Vytáhněte maso a vykostěte. Nakrájejte maso a okurku na malé kousky. Vložte do salátové mísy.
  3. Odeberte z vývaru tuk a ochuťte octem.
  4. Zalijte maso 500 ml vývaru společně s tukem, ve kterém se maso vařilo.
  5. Vložte huspeninu do lednice k vychladnutí. Pokrm servírujte s majonézou a s chlebem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře