Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 15 minut 4 porce

Ingredience

  • 2-3 stonky hladké petrželky může být i kudrnka
  • 200 gram žampionů
  • 2 lžíce oleje
  • 1 balení Knorr Slepičí polévky
  • 150 gramů zeleninové směsi hrášek, kukuřice, květák, mrkev) – čerstvá nebo mražená
  • 4 lžíce nastrouhaného sýra například ementálu

Příprava

  1. Petrželku omyjeme a osušíme. Jednotlivé lístky otrháme ze stonku a najemno nasekáme
  2. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na rozpáleném oleji. 1 litr vody přivedeme k varu, přidáme Knorr Slepičí polévku. Přidáme směs zeleninky, žampióny a na mírném ohni za občasného míchání vaříme 5 minut.
  3. Slepičí polévku rozdělíme na 4 talíře a do každého přidáme 1 vrchovatou lžíci nastrouhaného sýra, který se v horké polévce pěkně roztaví. Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře