Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Jablečno-celerový krém s modrým sýrem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 30 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 1 celer asi 400 g
  • 1 jablko asi 200 g
  • 2 2 kalíšky Knorr Bohatý bujón Zeleninový
  • 1.2 litru vody
  • 1 červená cibule
  • 1 lžíce margarínu
  • 80 gramů sýr s modrou plísní

Příprava

  1. V hrnci zahřejeme margarín a osmažíme na něm na drobno nakrájenou cibuli.
  2. Mezitím oloupeme a nakrájíme celer a jablko.
  3. Celer a jablko přidáme k cibuli a chvíli společně dusíme. Potom zalijeme vodou a přivedeme k varu.
  4. Přidáme Knorr bohatý bujón zeleninový a vaříme asi 25 minut. Potom vytvoříme hladký krém pomocí mixeru. Při podávání krém posypeme sýrem s modrou plísní a chvíli počkáme, než roztaje.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře