Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Jáhlové placky

Hodnocení uživatelů:
5 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 200 gramů jáhly
  • 500 mililitrů voda
  • 2 lžičky sypký zeleninový bujon
  • 2 lžičky majoránka
  • 1 lžička sůl a pepř
  • 1 stroužek česnek
  • 2 lžíce strouhanka
  • 50 gramů olej na smažení

Příprava

  1. Jáhly spaříme horkou vodou. Dáme je do kastrolu a zalijeme vodou. Přidáme sypký bujon a zvolna vaříme, dokud se voda neodpaří.
  2. Jáhly necháme zchladnout a vmícháme do nich vejce.
  3. Přidáme majoránku, sůl, pepř a utřený česnek.
  4. Utvoříme placičky které obalíme ve strouhance a upečeme z obou stran na oleji.
Tip: Podáváme se zeleninovým salátem
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře