Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Jahodové osvěžení

Hodnocení uživatelů:
20 minut 2 porce Snadné

Ingredience

  • 300 gramů jahody
  • 250 mililitrů smetana ke šlehání
  • 1 - 2 lžíce moučkový cukr

Příprava

  1. Čerstvé jahody omyjeme a zbavíme stopek. Dáme je do misky a ručně je rozmačkáme. Zůstanou nám tam i větší kousky.
  2. Smetanu nalijeme do rozmačkaných jahod a dobře promícháme, nejlepší je ještě rukama promíchat a domačkat jahody. Nakonec podle chuti přisladíme, pokud je potřeba. Podáváme místo jogurtu s rohlíkem.
Tip: Pokud nemáme čerstvé jahody, můžeme udělat i z mražených. Necháme je povolit a pak rozmačkáme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře