Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Jarní bujón s mladou zeleninou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut 3 porce Snadné

Ingredience

  • 3 kusy raná mrkev
  • 1 svazek raná petrželka
  • 1 kus raný pórek
  • 100 gramů cukrový hrášek
  • 100 gramů raný hrášek
  • 100 gramů zelené fazolové lusky
  • 150 gramů těstovinové nudle
  • 2 kusy Knorr Bujón Slepičí

Příprava

  1. Připravte horký vývar z kostek Knorr Bujón Slepičí.
  2. Oškrábejte mrkev a petržel a nakrájejte je na kolečka. Vše přidejte do vařícího se bujónu.
  3. Očistěte pórek, podélně nakrájejte na tenké proužky a rovněž přidejte do bujónu.
  4. Opláchněte ostatní zeleninu a poté ji také přidejte do polévky.
  5. Vše vařte asi deset minut - do okamžiku, až bude zelenina měkká. Podle chuti do polévky přidejte pepř a servírujte s těstovinovými nudlemi a s drobně posekanou petrželovou natí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře