Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Játra na roštu

Hodnocení uživatelů:
15 minut 15 minut 2 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 40 dekagramů krutí játra
  • 1 kus cibule velká
  • 100 gramů anglická slanina
  • 1 lžička sůl
  • špetka barevný pepř
  • 1 lžíce sádlo
  • 4 kusy chléb

Příprava

  1. Játra očístíme od blan tak, aby nám vznikly plátky. Popepříme je a necháme chvíli odležet. Mezitím si nakrájíme cibuli na plátky, rozehřejeme si v pánvi sádlo a cibuli mírně zpěníme. Posléze přidáme na kousky nakrájenou anglickou slaninu, kterou zlehka orestujeme. Přidáme plátky játer.
  2. Hotové jídlo nandáme na talíř, zlehka osolíme a jíme s chlebem či bramborem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře