Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Játra s jablky

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 25 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Játra pokrájejte na tenké plátky, jemně osolte a opepřete, osmažte na pánvi na obou stranách. Odložte stranou.
  2. Na pánvi osmažte cibuli nakrájenou na kolečka, jablka a sušené švestky. Vše smažte cca 4 minuty.
  3. Poté směs zalijte červeným vínem, vařte, dokud se víno úplně nevypaří. V tu chvíli přidejte Knorr Šťávu k vepřové pečeni rozmíchanou v 300 ml vody, přiveďte k varu.
  4. Přidejte nazpět játra a vařte ještě cca minutu, játra by měla být uvnitř růžová.
  5. Pokrm dochuťte majoránkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře