Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Jednoduchá rybí polévka-krémová

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé Ryby

Ingredience

  • 1 mražená zeleninová směs-mrkvička, hrášek
  • 1 petržel kořen
  • 1 balení filé bez kostí
  • 1 špetka soli
  • 1 balení smetany kysané
  • 4 lžíce oleje
  • 1 litr vývaru

Příprava

Ve větším hrnci orestujeme zeleninu, na kostičky nakrájenou mrkvičku, na kostky nakrájenou petržel a hrášek. Když je zeleninka voňavá a křupavá, zalijeme vodou z vývaru (dle potřeby, kolik bude strávníků), osolíme a případně dochutíme polévkovým kořením. Přidáme rybí filé bez kostí, povaříme a nakonec vmícháme kysanou smetanu. Polévku rozmixujeme ručním mixérem, má úžasně krémovou chuť a dokonce jí mají rády i mé dcery, které jinak ryby nebaští....Dobrou chuť!
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře