Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Jehněčí kotletky dušené

Hodnocení uživatelů:
20 minut 55 minut 2 porce Snadné

Ingredience

  • 4 kusy Jehněčí kotletky
  • 3 lžíce olej
  • 2 lžíce máslo
  • 100 gramů hladká mouka
  • 6 špetek sůl
  • 6 špetek pepř mletý
  • 3 stroužky česnek
  • 400 mililitrů pivo černé
  • 1 lžička sušený tymián

Příprava

  1. Na rozehřátém oleji s máslem opečeme z obou stran omyté, osušené a v hladké mouce obalené kotlety.
  2. Kotlety osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a přidáme na plátky nakrájený česnek. Podlijeme pivem a dusíme doměkka.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře