Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Jehněčí kotletky s paprikovou omáčkou Aioli

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 15 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

maso

omáčka

  • 6 lžic Hellmann's Majonézy
  • 1 lžíce Hellmann's Dijonnaise hořčice
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • paprika mletá sladká

Příprava

  1. Omáčku Aioli připravíme tak, že smícháme všechny ingredience dohromady. Podle chuti můžeme dosolit případně přidat malou špetku cukru.
  2. Jednotlivé plátky masa obalíme v jogurtu a přidáme pepř, bylinky a česnek. Necháme marinovat, nejlépe přes noc.
  3. Opečeme na rozehřátém grilu cca 2 minuty z každé strany. Pokud restujeme na pánvi, rozehřejeme ji se 2 lžícemi oleje. Pečeme zhruba 2 minuty z každé strany. Teprve po upečení osolíme. Necháme chvíli na teplém místě odpočnout. Jednotlivé kousky masa namáčíme do omáčky Aioli.
Tip: Můžeme podávat s pečenými mladými rozmarýnovými brambůrky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře