Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kachní pečeně s česnekem prošpikovaná slaninou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 80 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1 kus filetu z kachních prsou
  • 25 dekagramů prorostlé slaniny
  • 2 stroužky česneku
  • Knorr Aromat
  • pepř
  • sůl
  • olej

Příprava

  1. Kachní prsa očistíme a uděláme do nich zářezy ve vzdálenosti od sebe tak dva prsty. Okořeníme a do otvorů nacpeme slaninu a stroužky česneku.
  2. Dáme do pekáčku, podlijeme trochou vody a zakryté alobalem dusíme 70 minut při asi 180-200 stupních. Když se podusila, sejmeme alobal, maso mírně pokropíme olejem a pečeme 10 minut do zlatava.
Tip: Jako příloha se hodí rýže nebo tarhoňa.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře