Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kapr na židovský způsob

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
35 minut 40 minut 8 porcí Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Naporcujte kapra, ale nepoškoďte kůži.
  2. Umelte maso z kapra. Nakrájejte zeleninu na hrubé kostky.
  3. Uvařte vývar ze zbylých částí ryby a ze zeleniny, bobkových listů, nového koření. Přidejte kostku Knorr Bujón Zeleninový. Povařte na malém ohni po dobu 30 - 40 minut. Hotový vývar sceďte.
  4. Nakrájejte cibuli na kostky a namočte housku. K mletému filetu přidejte cibuli, namočenou housku, 1 vajíčko, sůl a pepř, jestliže usoudíte, že je to nutné, a nakonec 5 dkg rozinek.
  5. Naplňte připravenou rybí nádivkou kůži z kapra (můžete ji umístit do formy na terrinu), sešijte a vařte na malém ohni cca 25 - 30 minut.
  6. Položte uvařenou rybu na misku a zalijte připraveným želatinovým rosolem. Ozdobte rozinkami, mandlemi, petrželkou a citrónem.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře