Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kapr se sardelovým máslem

Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé Ryby

Ingredience

  • 500 gramů kapra (filet) bez kůže
  • 40 gramů másla
  • 1/2 lžičky sardelové pasty
  • 1/2 kusu citronu
  • 1/2 kusu cibule
  • 4 lžíce strouhanky
  • 1,5 dl vývaru
  • 1 balení zakysané smetany
  • 20 gramů hladké mouky

Příprava

  1. Kapra nakrájíme na porce.
  2. Utřeme máslo se sardelovou pastou.
  3. Povrch každé porce potřeme sardelovým máslem a dáme kousek citronu ( bez jader).
  4. Usmažíme cibuli.
  5. Každou porci posypeme strouhankou, dáme na alobal s osmaženou cibulí a pečeme.
  6. Podléváme vývarem, pak šťávu přecedíme a povaříme se zakysanou smetanou smíchanou s hl. moukou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře