Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kapr v parmezánovém těstíčku

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

  • 8 kusů podkůvky kapra
  • 2 kusy vejce
  • 2 lžíce solamyl
  • 40 gramů parmezán
  • 100 mililitrů olej na smažení

Příprava

  1. Porce ryby zakápneme citronem a necháme rozležet.
  2. Pak ryby osušíme a osolíme.
  3. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme do nej šloutky, solamyl a jemně nastrouhaný sýr.
  4. V těstíčku obalíme porce ryb a zvolna je usmažíme v pánvi na oleji.
Tip: Podáváme s brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře