Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kapustové karbanátky

Hodnocení uživatelů:
10 minut 40 minut 4 porce Náročné

Ingredience

  • 1 kus hlávka kapusty
  • 300 gramů vepřové maso
  • 200 gramů uzené maso
  • 2 kusy česnek
  • 3 kusy vejce
  • 200 gramů strouhanka
  • dle chuti pepř
  • dle chuti kmín
  • dle chuti sůl
  • 1 dl olej

Příprava

  1. Kapustu rozebereme na listy, spaříme a necháme vychladnout.
  2. Na masovém mlýnku umeleme vepřové, uzené, kapustové listy a česnek.
  3. Do směsi přidáme kmín, sůl, pepř, vejce a tolik strouhanky, aby se dali tvarovat placičky.
  4. Smažíme na oleji.
Tip: Podáváme se zeleninou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře