Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Karbanátky ze zelených fazolek

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 4-6 porce Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

  • 40 zrnek zelených fazolek mohou být i mražené
  • 2 vejce
  • 2 housky suché
  • 3 lžíce hladké mouky
  • sůl
  • pepř mletý, černý
  • mletá paprika
  • strouhanka

Příprava

  1. Zelené fazolky uvaříme ve slané vodě, poté scedíme a necháme okapat. Housky namočíme ve vodě, vymačkáme a přidáme k vychladlým zeleným fazolkám. Přidáme našlehaná vejce, osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou. Přimícháme tolik mouky, kolik směs pojme.
  2. Poté formujeme bochánky, obalíme je ve strouhance a osmažíme je v horkém oleji.
Tip: Lze připravovat i z květáku.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře