Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Karbenátky z červené řepy

Hodnocení uživatelů:
20 minut 15 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 600 gramů červené řepy
  • 150 gramů lupínků cornflakes
  • 1 kus cibule
  • 200 gramů sýru Feta
  • 2 kusy vajec
  • 1 špetka bazalky
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře

Příprava

  1. Nastrouháme řepu, přidáme nakrájenou cibuli, prolisujeme česnek a nadrtíme cornflaky.
  2. Přidáme vejce, sůl, pepř, bazalku olivový olej a sýr feta. Pořádně promícháme.
  3. Pokud nám hmota nedrží při sobě, necháme chvíli odležet.
  4. Po té vytvarujeme bochánky a smažíme na pánvi nebo pečeme v troubě dozlatova.
Tip: Nejlepší kombinací je takto upravený karbenátek vložit mezi housku jako hamburger a proložit ledovým salátem, rajčátkem a mangem, jako dresing se výborně doplňuje s bílým jogurtem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře