Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kaštanový likér

Hodnocení uživatelů:
20 minut 15 minut 8 porcí Středně obtížné

Ingredience

  • 3 kusy ledové kaštany
  • 1 kus salko
  • 250 mililitrů šlehačka
  • 1/2 litru rum
  • 100 gramů hořká čokoláda

Příprava

  1. Šlehačku vlijeme do hrnce, přidáme čokoládu a nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme. Nemusí přejít varem, jen prostě rozpustit čokoládu a kaštany.
  2. Sejmeme z plotny, necháme vychladnout, pak vlijeme salko a nakonec rum. Řádně promícháme aby byl likér hladký a lijeme do lahve. Z jedné dávky je litr likéru.
Tip: Nemusíme nechávat odležet, můžeme hned podávat a po otevření je nutné skladovat v chladu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře