Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kataláncův špenát

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut 2 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Rozinky namočte do teplé vody a sceďte je.
  2. Na pánvi prohřejte olivový olej a na něm lehce osmažte piniové oříšky, přidejte rozinky a posekaný česnek. Chvíli smažte na mírném ohni, aby se z česneku uvolnilo aroma.
  3. Přidejte umyté a osušené listy špenátu a smažte, dokud špenát nezměkne.
  4. Ke konci smažení dochuťte špenát kořením Knorr Aromat. Jídlo je skvělým teplým předkrmem, který se servíruje s čerstvým pečivem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře