Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Katův šleh

Katův šleh. Jedno z nejoblíbenějších jídel, které si dáte v jakékoliv normální hospůdce. Připravte si ho ale i doma, jeho příprava nebyla nikdy jednodušší!
Hodnocení uživatelů:
20 minut 45 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 50 dekagramů vepřové kýty
  • 2 cibule
  • 3 nakládané okurka
  • 1 červená kapie
  • 1 žlutá paprika
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti kečup
  • 2 chilli papričky
  • 1 dl oleje

Příprava

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na oleji s cibulí nakrájenou na kolečka orestujeme doměkka.
  2. Přidáme kapie nakrájené na proužky, okurky na kostičky, feferonky a podusíme.
  3. Vmícháme kečup.
Tip: Podáváme s rýží, hranolky nebo chlebem. Inspirujte se i dalšími recepty na vepřovou kýtu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře