Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kedlubnová polévka

Hodnocení uživatelů:
15 minut 15-20 4-6 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 1 kus kedlubna
  • 2 kusu mrkev
  • 1 kus menší cibule
  • 1 kostka zeleninový bujón
  • špetka soli
  • snítek petrželky
  • lžíce krupice podle potřeby na zaprášení

Příprava

  1. Mrkev a kedluben nastrouháme na hrubo.
  2. V hrnci orestujeme cibulku na másle nebo oleji.
  3. Do hrnce přidáme nastrouhanou mrkev s kedlubnou a zalijeme zeleninovým vývarem z bujónu. Poté vaříme polévku než zelenina změkne.
  4. Polévku dle chuti osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Nakonec pak polévku můžeme zaprášit krupicí.
Tip: Je možno přidat do polévky i brambor.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře