Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kedlubnová smetanová polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 2 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 50 dekagramů kedluben
  • 2 kusy mrkve
  • 2 lžička Knorr Aromat
  • 2 lžíce pšeničné mouky
  • 2 dl zakysané smetany
  • soli

Příprava

  1. Zelenin očistíme. Kedlubny nakrájíme na nudličky, mrkev na kolečka (nebo kdo chce na nudličky). Dáme vařit do tolika vody, aby zelenina byla ponořena. Podle chuti osolíme a přidáme Knorr Aromat.
  2. Pod pokličkou vaříme 20 minut. Zahustíme tak, že 2 dl zakysané smetany rozmícháme se 2 lžícemi mouky a rozředíme trochou polévky. Nakonec vše přidáme k polévce. Vaříme ještě 2 minuty a je hotovo.
Tip: Lze připravit pouze z kedluben.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře