Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kedlubny jako řízky

Hodnocení uživatelů:
10 minut 5 minut 3 porce Snadné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

  • 1 kedlubna
  • 1/2 litru vody
  • 3 gramy soli
  • 5 lžic oleje
  • 5 lžic mouky hladké
  • 7 lžic ovesných vloček

Příprava

  1. Kedluben oloupeme a nakrájíme na 1.5 cm silné plátky.
  2. Dáme vařit do vařící osolené vody na 5 min.
  3. Vychladlé obalujeme v mouce, vajíčku a v rozdrcených ovesných vločkách.
  4. Smažíme.
Tip: Servírujeme s brambory a tatarskou omáčkou.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře