Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kinder mléčný řez

Hodnocení uživatelů:
15 minut 10 minut 6 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

Těsto

  • 3 kusy vejce
  • 4 lžíce cukru
  • 1 lžíce oleje
  • 5 lžic polohrubé mouky
  • 2 lžíce kakaa
  • 1/2 lžičky prášku do pečiva

Náplň

  • 120 gramů másla
  • 2 kusy vanilkové cukry
  • 6 lžic cukru moučka
  • 250 gramů tvaroh
  • 1 kus zakysaná smetana

Příprava

  1. Vejce s cukrem ušleháme do pěny. Přidáme olej a zašleháme.
  2. Mouku smícháme s kakaem a práškem do pečiva. Přimícháme k pěně a vyšleháme na tekutou hmotu.
  3. Vylejeme na plech vyložený pečícím papírem, uhladíme na rovnou plochu a dáme péct na 180°C na 9 minut.
  4. Mezitím si připravíme krém tak, že změklé máslo vyšleháme s oběma cukry, přimícháme tvaroh a nahonec zakysanou smetanu.
  5. Korpus rozřízneme napůl, na jednu půlku natřeme krém a druhou půlkou kopusu přiklopíme. Dáme na 2 hodiny vychladit do lednice.
Tip: Pkud chceme z tohoto udělat Kinder Pingui, každou kostičku potom polijeme čokoládovou polevou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře