Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Klobásková polévka

Hodnocení uživatelů:
10 minut 50 minut 6 porcí Středně obtížné

Ingredience

Příprava

  1. Na oleji v pánvi orestujeme do zlata na jemno nakrájenou cibuli a na malé kousky nakrájenou mrkev. Syrové paprikové klobásky zbavíme střívek a vymačkáme do misky, kde následně vidličkou ještě promačkáme a poté přidáme do pánve k opékající se cibuli.
  2. V pánvi opékáme a snažíme se nejlépe obsah pánve (maso z klobásků) rozdrobit na tzv. masovou rýži. Vzniklou směs přendáme do hrnce, přidáme na kostky nakrájené brambory a zalijeme horkou vodou cca 2 litry a necháme provařit za občasného míchání do změknutí.
  3. Na závěr do polévky rozklepneme jedno syrové vejce a vidličkou ho rozmícháme - nasekáme na jemno trochu petrželové natě. Dochutíme netradiční polévku dle potřeby ještě solí a podáváme. Polévku nezahušťujeme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře