Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Klobásové lečo s houbami
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
4 porce Snadné S masem
Ingredience
- 50 gram slaniny
- 2-3 lžíce oleje pokud nechceme použít sádlo
- 100 gram 1 větší cibule
- 1 kus sladká zelená paprika
- 500 gram čerstvých žampiónů
- 130 gram rajče
- 1 lžíce sladké mleté papriky
- 100 gram pikantní měkké klobásy
- 1-2 lžic Knorr Hotová jíška tmavá
- sůl a pepř
Příprava
- Slaninu a papriku nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka a rozkrájíme houby.
- Slaninu vyrestujeme, přidáme cibuli a pečeme dozlatova. Sundáme z plotny a poprášíme mletou paprikou.
- Vratíme zpět na plotnu a ihned přidáme pokrájenou papriku a žampióny. Dochutíme trochou soli a pepře nebo použijeme Knorr Aromat. Pomalu restujeme 5 - 7 minut.
- Rajče rozkrojíme na půlku, klobásu pokrájíme na tenké plátky. Vložíme rajče k leču a pomalu opékáme 2 - 3 minuty. Poté přidáme pokrájenou klobásu a zalijeme 150 ml studené vody. Přivedeme k varu.
- Přidáme Knorr Hotovou jíšku. Povaříme 2 minuty a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s nudlemi nebo bílým chlebem.
Žádný nový komentář.