Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Knedlo-vepřo-zelo

Hodnocení uživatelů:
15 minut 120 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1,5 kilogram vepřové maso (může být mix)
  • dle chuti kmín, sůl, pepř
  • 3 kusy cibule
  • 4 stroužky česnek
  • dle chuti grilovací koření
  • 100 gramů sádlo
  • dle potřeb voda na podlití

Příprava

  1. Do plechu dáme maso.
  2. Posypeme solí, pepřem, kmínem, poklademe kolečka cibule a posypeme grilovacím kořením.
  3. Podlijeme vodou, přidáme sádlo a česnek.
  4. Dáme do předehřáté trouby a pečeme do změknutí masa cca 1-2 hodiny. Mezitím si připravíme zelí, jak ho máme rádi.
Tip: Podáváme s houskovým knedlíkem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře