Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kotleta Portobello

Hodnocení uživatelů:
10 minut 40 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Vepřové kotlety nakrájíme na 2 cm silné plátky. Do každé kotlety uděláme tenkým nožem kapsu (otvor neděláme větší než 1,5 cm) kterou vytřeme česnekovou pastou a vložíme do kapsy rozpůlené kolečko syrové cibule. Kotlety na povrchu potřeme, směsí česneku, soli a černého pepře. Do hrnce nalijeme slunečnicový olej a přidáme najemno nasekanou cibuli.
  2. Za stálého míchání opékáme do hněda, následně podlijeme vývarem, a jakmile začne vývar vřít, tak vložíme kotlety a dusíme pod pokličkou do měkka. Jakmile začíná být maso skoro hotové, tak nakrájíme na větší špalíky klobouky žampionů Portobelo, lehce je orestujeme na pánvičce na troše másla a přidáme je poté ke kotletám.
  3. Necháme projít varem, lehce zahustíme šťávu lžicí tmavé instantní jíšky a prohřejeme.
Tip: Podáváme s bramborem vařeným ve slupce a páře.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře