Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kotletky na česneku

Hodnocení uživatelů:
10 minut 60 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Vepřové kotletky potřeme vyrobenou směsí z namačkaných stroužků česneku, soli, pepře a červené papriky smíchané s troškou slunečnicového oleje.
  2. Takto potřené nenaklepané kotletky necháme uležet v chladu nejlépe do druhého dne. Po uležení masa si nachystáme grilovací pánev, kterou rozpálíme a na trošce oleje velmi zprudka opečeme všechny naložené kotletky.
  3. Jakmile jsou kotletky do zlatova opečené, přendáme je do připraveného hrnce. Na výpeku v pánvi opečeme na drobno nakrájenou cibuli až úplně do hněda – pozor nespálit bylo by to hořké. Do orestované cibule, přidáme 3 dl vývaru z kostí.
  4. Obsah pánve, ve které je obsažen výpek přelijeme do hrnce ke kotletkám a dusíme do měkka cca 30 minut. Jakmile jsou kotletky měkké tak je vyndáme z hrnce a vzniklou silnou šťávu lehce zahustíme tmavou instantní jíškou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře