Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krabí dip s žampióny

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 15 minut 8 porcí Snadné Ryby

Ingredience

  • 100 gramů malé žampióny
  • 1 lžíce Knorr Aromat
  • 2 lžíce citrónová šťáva
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce majoneza
  • 100 gramů krabi z plechovky
  • 1 lžíce koňak
  • 0.5 skleničky kefír
  • 0.5 lžičky na jemno nakrájená pomerančová kůra
  • 1 špetka moučkový cukr
  • 1 špetka pepř

Příprava

  1. Umyjte žampióny. Kloboučky pokrájejte na kostičky, posypejte kořením Knorr Aromat a pepřem, pokapejte citrónovou šťávou a koňakem, následně přikryjte a nechte odležet asi 15 minut.
  2. Pomerančovou kůru hoďte na 2 minuty do vařící vody, osušte ji a posekejte.
  3. Okapané kraby rozmixujte s kečupem, pomerančovou šťávou a majonézou.
  4. Důkladně smíchejte s kefírem, pomerančovou kůrou, cukrem a připravenými žampióny.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře