Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Králičí svíčková na tymiánu

Hodnocení uživatelů:
5 minut 5 minut 2 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 8 válečků králičí svíčkové
  • 4 snítky tymiánu
  • dle chuti mořská sůl, olivový olej, čerstvě mletý pepř

Příprava

  1. Velmi jemné a malé válečky králičí svíčkové opatrně rozprostřeme na talíř.
  2. Vše osolíme mořskou solí, opepříme čerstvě mletým pepřem a posypeme ze snítků odrhnutým tymiánem. Vše lehce pokapeme olivovým olejem a necháme cca ½ hodiny při pokojové teplotě uležet.
  3. Rozpálíme nepřilnavou pánev a vložíme kousky králičí svíčkové, kterou velmi zprudka opečeme z obou stran do zlatavé barvy. Z každé strany cca 2 minuty.
  4. Necháme poté chvilku odpočinout a podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem jako delikatesní předkrm.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře