Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Králík na bazalce

Hodnocení uživatelů:
15 minut 70 minut 5 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1 kus králík
  • dle chuti provensálské koření
  • 50 gramů slanina
  • 2 dl bílé víno
  • 1 lžíce hladká mouka
  • dle chuti sůl
  • 1 kus cibule
  • 10 kusů lístky bazalky
  • 1 dl olivový olej

Příprava

  1. Králíka posolíme a dáme na pekáč na olej, proložíme nakrájenou cibulí, plátky slaniny, provensálským kořením a nasekanou bazalkou.
  2. Po hodině pečení zaprášíme moukou a přilijeme víno.
  3. Hotového králíka ozdobíme čerstvou bazalkou.
Tip: Podáváme s bramborem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře