Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Králík v pupku

Hodnocení uživatelů:
20 minut 120 minut 6 porcí Náročné S masem

Ingredience

  • 3/4 kilogramů hovězí pupek
  • 1/2 kilogramů mleté králičí maso
  • 4 lžíce silný vývar Demi-glace
  • 2 kusy vejce
  • 1 kus velká cibule
  • 1 kus oříšek másla
  • 2 kusy větvička rozmarýnu
  • 4 stroužky česnek
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti režná nit

Příprava

  1. Plát hovězího pupku rozprostřeme, osolíme, opepříme a doprostřed plátu vytvarujeme z mleté králičí fáše váleček přes celou délku hovězího plátu. Takto naplněný hovězí plát pevně smotáme, za pomocí rukou pevně utáhneme. Vytvarovanou roládu převážeme režnou nití a povrch jen osolíme a opepříme.
  2. Králičí maso ze stehen a slabin pomeleme najemno společně se 4 stroužky česneku, cibulí, rozmarýnem a jedním rohlíkem. Do vzniklé mleté směsi přidáme 2 celá syrová vejce, sůl, pepř a vše velmi intenzivně promícháme v celistvou fáš. Následně necháme vychladit, aby se nám se směsí při plnění hovězího plátu lépe pracovalo.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře