Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krémová celerová polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 20 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 0,2 kilogram drůbeží maso na vývar
  • 1 kus velká mrkev
  • 1 kus velká petržel
  • 1 kus řapíkatý celer
  • 1 kus velký celer
  • 2 kusy střední brambory
  • 2 kusy bobkový list
  • 1 kus Knorr Bujón Slepičí
  • 4 zrnka bílý pepř
  • 1 sklenička hustá smetana (např. Rama Cremefine na vaření)

Příprava

  1. Vložte do hrnce všechny ingredience s výjimkou smetany a vše zalijte dvěma litry vody. Uvařte na mírném ohni silný vývar.
  2. Vytáhněte maso a koření z hrnce.
  3. Vývar rozmixujte se zbylou zeleninou. Vložte případně zpátky nakrájené maso.
  4. Polévku dochuťte kostkou Knorr Bujón Slepičí a smetanou. Servírujte doplněnou o chlebové krutony..
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře