Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krůtí brašovská pečeně s hráškem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 50 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1/2 kilogram krůtích prsou
  • 1/2 kilogram brambor
  • 20-30 dekagramů hrášku může být i mražený
  • 1 kus cibule
  • 1-2 lžíce olivového oleje
  • 1-2 stroužky česneku
  • olej na smažení
  • Knorr Aromat
  • pepř
  • majoránka

Příprava

  1. Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno.
  2. Ve větším hrnci na oleji podusíme cibuli. Přidáme na drobno nakrájený česnek a 1-2 minuty ještě dusíme.
  3. Maso nakrájíme na kostky, přidáme k cibuli. Kořeníme, poté osmažíme. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme 30-40 minut.
  4. Přidáme hrášek a dusíme dalších 10-15 minut. Sejmeme pokličku a necháme vyvařit vodu.
  5. Mezitím oloupeme brambory, opláchneme je a nakrájíme je na 1,5 cm kostky. Osmažíme je na oleji, posolíme je a necháme okapat.
  6. Když je maso hotové přidáme k němu brambory a opatrně promícháme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře