Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Krůtí brašovská pečeně s hráškem
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
10 minut
50 minut
4 porce Středně obtížné S masem
Ingredience
- 1/2 kilogram krůtích prsou
- 1/2 kilogram brambor
- 20-30 dekagramů hrášku může být i mražený
- 1 kus cibule
- 1-2 lžíce olivového oleje
- 1-2 stroužky česneku
- olej na smažení
- Knorr Aromat
- pepř
- majoránka
Příprava
- Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno.
- Ve větším hrnci na oleji podusíme cibuli. Přidáme na drobno nakrájený česnek a 1-2 minuty ještě dusíme.
- Maso nakrájíme na kostky, přidáme k cibuli. Kořeníme, poté osmažíme. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme 30-40 minut.
- Přidáme hrášek a dusíme dalších 10-15 minut. Sejmeme pokličku a necháme vyvařit vodu.
- Mezitím oloupeme brambory, opláchneme je a nakrájíme je na 1,5 cm kostky. Osmažíme je na oleji, posolíme je a necháme okapat.
- Když je maso hotové přidáme k němu brambory a opatrně promícháme.
Žádný nový komentář.