Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krůtí kostky pikant s hráškem

Hodnocení uživatelů:
10 minut 45 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1 kilogram krůtí maso
  • 1 lžička koření Tandoori masala
  • dle chuti koření Smoked chilli od J.Olivera
  • 1 balení Rama Cremefine
  • dle chuti instantní jíška
  • dle potřeb olej
  • dle potřeb sůl
  • dle chuti pepř
  • dle potřeb máslo
  • dle potřeb mražený hrášek

Příprava

  1. Krůtí maso nakrájíme na kostky. V oleji (cca 1 dcl) rozpustíme 1 kávovou lžičku koření Tandoori masala a stejné množství soli. Vzniklou směs vetřeme do nakrájeného krůtího masa a dáme odležet do lednice minimálně na 2 hodiny.
  2. Maso zprudka opékáme a lehce okořeníme kořením z mlýnku od J.Olivera - Smoked chilli. Opékáme, dokud není krůtí maso hotové a pěkně opečené.
  3. Do menšího hrnce dáme na trochu másla orestovat jemně nakrájenou cibuli a to tak, aby byla jen do sklovata. Přidáme rozmražený hrášek a zalijeme jednou lahvičkou Ramma cremefine na vaření.
  4. Dusíme cca 15 minut a dle chuti osolíme, opepříme a dle potřeby případně zahustíme zlehka světlou instantní jíškou, ale není to nutné.
Tip: Příloha - opečené bramborové plátky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře