Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krůtí měšce s drůbežími játry

Receptynakazdyden.cz
Jednoduchý recept na krůtí měšce připravený během pár minut!
Hodnocení uživatelů:
5 minut 25 minut 3 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 100 gramů drůbežích jater
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 balení Knorr Inspirace Špagety Carbonara
  • 500 gramů krůtích prsou
  • mletý pepř, sůl
  • 0,5 svazek ploché petrželové natě
  • sušený tymián

Příprava

  1. Očistěte játra a nakrájejte na střední kousky. Cibuli nadrobno.
  2. Na rozehřátém oleji opečte cibuli, přidejte játra a restujte asi 10 minut. Nádivku osolte, opepřete a lehce rozmačkejte vidličkou.
  3. Důkladně rozklepejte paličkou porce krůtího masa (nejlépe přes potravinářskou fólii). Sundejte fólii a do středu každé porce vložte porci nádivky s játry a větvičku petrželky.
  4. Okraje masa ohrňte směrem nahoru, stiskněte nádivku a měšec sepněte pomocí párátek.
  5. Takto připravené maso lehce posypejte tymiánem.
  6. Připravené měšce položte na rozehřátý olej v hluboké pánvi a lehce opečte.
  7. Přidejte 300 ml vody a obsah sáčku Knorr Inspirace Špagety Carbonara. Vše důkladně rozmíchejte a nechte dusit asi 8 minut. Můžete dochutit solí a pepřem. Jídlo servírujte s oblohou z čerstvé zeleniny.
Tip: Podáváme s bramborami, bramborovou kaší.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře