Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krůtí plátky Mexicana

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 3 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Krůtí maso-prsa nakrájíme na tenké plátky a rozporcujeme na menší porce (obdélníčky). V trošce oleje si rozmícháme 2 kávové lžičky koření „Mexicana“ (na uvedené množství stačí a již nesolíme, jelikož směs koření obsahuje dostatek soli). Dáme odležet do chladu na cca 15 minut.
  2. Během této doby si jako doplněk nakrájíme na proužky dvě velké cibule, které opékáme na teflonové pánvi, ale ne do křupava, ale spíše dusíme v trošce vody a lehce poprášíme také kořením „Mexicana“, a když je cibule hotová – sklovatá a měkká tak ji odstavíme a dáme i s trochou vzniklé šťávy bokem.
  3. Krůtí plátky po naložení velmi zprudka opečeme na teflonové pánvi a jakmile získají zlatavou barvu oku lahodící, podáváme. Na talíř do středu rozhrneme porci rýže, do středu dáme 2 lžíce ochucené a podušené cibule s trochou šťávy a obložíme plátky masa.
Tip: Na talíř do středu rozhrneme porci rýže, do středu dáme 2 lžíce ochucené a podušené cibule s trochou šťávy a obložíme plátky masa.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře