Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krůtí ragú po řeznicku

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 min 20 min 4 porce Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Nakrájejte maso na kostky, orestujte na dvou lžících oleji a ochuťte Bohatým Bujónem Knorr.
  2. Duste pod pokličkou do změknutí masa (pokud je třeba, přidejte trochu studené vody) asi 30 – 40 minut.
  3. Mezitím si nakrájejte cibuli, slaninu a okurky na asi centimetrové kostičky. Slaninu opečte na zbytku oleje dozlatova, přidejte cibuli, krátce opět orestujte do zesklovatění a nakonec přidejte okurky. Vše opět krátce opečte. Než maso změkne, připravte přílohu.
  4. Doporučujeme smažené brambory ve tvaru kostiček, ale může být podáváno se zeleninou nebo rýží. Jakmile je maso hotové, přimícháme k němu opečenou směs cibule, slaniny a okurek a ragú ochutíme mírně pepřem.
  5. Podáváme buďto smíchané dohromady se smaženými bramborami nebo brambory samostatně.
Tip: Ragú můžeme připravit trochu pikantněji, když použijeme namísto běžné cibule napůlenou nakládanou stříbrnou cibulku.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře