Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krůtí vývar s masem a těstovinou

Hodnocení uživatelů:
10 minut 60 minut 6 porcí Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Krůtí směs dáme do většího hrnce a zalijeme studenou vodou. Vaříme na mírném ohni a sbíráme z hladiny sraženou bílkovinu. Jakmile bílkovina přestane vytvářet pěnu, vložíme k masu kořenovou zeleninu (mrkev, petržel), sůl, pepř, nové koření a bobkový list.
  2. Vaříme tzv. tahem nikoliv varem cca 1 hodinu. Vývar následně přecedíme a nakrájíme do něj obrané krůtí maso a uvařenou mrkev na drobné kousky a přidáme mini polévkové těstoviny (písmenka, mušličky atd).
  3. Ještě cca 5 minut provaříme dle potřeby vložených těstovin. Hotovou polévku doplníme nasekanou zelenou petrželovou natí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře