Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kuracie ragú s paradajkami a baklažánom

Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 3 lžíce olivový olej
  • 4 plátky kuracie prsia
  • špetka soľ
  • špetka korenie
  • 4 kusy červená cibule
  • 2 stroužky Cesnak
  • 1 kus baklažán
  • 250 gramů cherry rajčata
  • 1 sklenička biele víno
  • špetka tymián
  • 1 kus cuketa

Příprava

  1. Kuracie prsia osolíme, okoreníme a prudko opečieme na panvici s olivovým olejom. Potom si ich odložte stranou na tanieri.
  2. Cibulu pokrájajte na väčšie kúsky, cesnak nadrobno a baklažán s cuketou na hrubšie rezance.
  3. V panvici na oleji najprv opražte cibulu s cesnakom a baklažánom. Dochuťte bylinkou, soľou, korením a pražte 7 minút.
  4. Teraz pridajte cuketu a hneď podlejte vínom. Povarte spolu este dve minútky.
  5. Pekáč vymastite a vsypte do toho zeleninu. Pridajte ešte paradajky a premiešajte. Na vrch poukladajte plátky mäsa.
  6. Rúru predhrejte na 190 stupnov a pecte 5-10 minút.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře