Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

KUŘECÍ JÁTRA V MAJORÁNCE

Receptynakazdyden.cz
Kombinace křehkých jater s čerstvou majoránkou a bohatou šťávou s přidáním smetany vás vystřelí do gurmánského nebe.
Hodnocení uživatelů:
5 minut 20 minut Snadné S masem

Ingredience

  • 600 g kuřecích jater
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • snítka čerstvé majoránky
  • 150 ml bílého vína
  • 100 ml smetany
  • 1 vanička – Knorr Bohatá šťáva na světlá masa

Příprava

Na olivovém oleji opečeme dozlatova kuřecí játra, přidáme sekanou cibuli a česnek, zalijeme bílým vínem, ochutíme majoránkou a krátce povaříme. Přiléváním smetany na zjemnění zastavíme var a vmícháme bohatou šťávu na světlá masa. Přivedeme do varu a po krátkém provaření dochutíme solí. V kombinaci s nočky ze šťouchaných brambor nebo čerstvého pečiva servírujeme na stůl.
Tip: Vyzkoušejte i další recepty s masovou šťávou!
Tip: Nová Bohatá štáva Knorr poskytne Vašim omáčkám bohatou masovou chuť a správnou konzistenci. Chcete se dozvědět více? Stačí kliknout.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře