Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kuřecí perkelt Hellmanns s paprikou a hráškem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Stehna vykostíme a nakrájíme na kousky.
  2. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme dozlatova, přidáme maso a nakrájenou papriku. Orestujeme zaprášíme mletou paprikou a lehce podlijeme buď vodou nebo vývarem z kuřecích kostí. Dusíme doměkka.
  3. Na závěr přidáme hrášek a majonézu Hellmann´s. Můžeme podávat s rýží, špeclemi či noky.
Tip: Kousky masa můžete předem opéct v hrnci kůži dolů, poté vyndat na talíř a na výpeku orestovat cibuli. Maso dostane lehce grilovanou chuť.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře