Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kuřecí prsa s čabajkovými lupínky

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 3 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na plátky a obalíme v marinádě, kterou připravíme tak, že si v trošce oleje rozmícháme 1 kávovou lžičku pálivé mleté papriky, ½ kávové lžičky soli rozetřené s 5 stroužky česneku a umícháme do jemné pasty.
  2. Vzniklou směs vetřeme ručně do kuřecích plátků a dáme odležet na 15 minut do chladu. Kuřecí plátky po naložení vložíme na trošku oleje do teflonové pánve a opečeme zprudka, dokud není maso měkké, cca 5 – 7 minut.
  3. Následně ve výpeku orestujeme proužky cibule a na jemné plátky nakrájenou čabajskou klobásu, kterou prsa posypeme. Podáváme s bramborovou kaší.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře