Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kuřecí ragú s houbami a rýží

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
4 porce Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. 1. Uvaříme rýži, ale místo soli použijeme k ochucení Knorr Kuřecí bujón. Kuřecí maso nakrájíme na plátky.
  2. 2. Rozpustíme margarín a vložíme do něj kuřecí maso, které ochutíme Knorr Aromatem nebo solí. Osmahneme (5 - 8 minut). Mezitím umyjeme žampióny, nakrájíme je, přidáme maso a znovu restujeme, dokud se tekutina z hub nevypaří.
  3. 3. Kyselé okurky nakrájíme na plátky. Knorr Žampiónovou polévku dáme do 400 ml studené vody. Přihodíme nakrájené okurky na pánev a zalijeme vodou s žampiónovou polévkou. Vaříme 3 - 4 minuty. Podáváme s rýží.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře