Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kuřecí ražničí

Hodnocení uživatelů:
25 minut 40 minut 12 porcí Snadné S masem

Ingredience

Maso

Marináda

  • 150 mililitrů bíly jogurt
  • 8 lžic olej olivový
  • 1 lžíce mletá sladká paprika
  • 1/2 lžičky kari koření
  • 1/2 lžičky mletá kurkuma

Příprava

  1. Omyté maso nakrájíme na větší kostky.
  2. Jogurt promícháme s mletou paprikou, kari kořením olejem a kurkumou.
  3. Kostky masa promícháme s marinádou.
  4. Papriku nakrájíme na stejně velké kousky.
  5. Ananas nakrájíme na stejně velké kousky jako papriku.
  6. Na špejle napichujeme střídavě maso, papriku a ananas.
  7. Maso pečeme v pekáčku v troubě vyhřáté na 190°C přibližně 40 minut,podle potřeby maso podlijeme malým množstvím vody.
Tip: V létě můžeme ražniči připravit na grilu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře